Välkommen till Garageportexperten i Motala

 maj2017_landningssida_703x273_HU

Välkommen till Garageportexperten i Östra Götaland.

Vår utställning av portar och dörrar ligger på Vintergatan 22 i Motala.
Här kan du se och provköra produkter från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ekodoor, Ryterna, Aperto, Reco, Edsbyporten samt Garageportexpertens egna portar GPE 200/400. Vi utför arbeten i hela Östergötland.
GARAGEPORTAR / GARAGELÄNGOR Hembesök med måttagning och konsultation Nedmontering och bortforsling av den gamla porten Anpassning av öppningen med nytt obehandlat virke Montering av ny garageport och garageportmotor CE-märkning enligt Boverkets regelverk Städning och generösa garantier
ENTRÈDÖRRAR Hembesök med måttagning och konsultation Nedmontering och bortforsling av den gamla dörren Montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar Listning in & utsida med obehandlat virke Städning och generösa garantier
INDUSTRIPORTAR Behöver ni en helt ny industriport, grind eller maskineri? Tveka inte att kontakta oss för en offert. Garageportexperten™ är en helt fristående aktör som inte är beroende av endast en leverantör. Detta gör oss unika och vi kan leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden.
INDUSTRIPORTSERVICE Hos oss på Garageportexperten har vi personal som arbetat med samtliga fabrikat på marknaden. Vi har mångårig erfarenhet av portstyrning, grindstyrning mm. Kontakta oss för en diskussion hur vi kan ta hand om ert underhållsbehov. Eller beställ en kostnadsfri översyn av ert portbestånd så återkommer vi med ett förslag. Självklart tar vi även hand om akuta eller brådskande ärenden.

 

Portkonsult Östergötland AB
Vintergatan 22
591 32  Motala
0141-65 58 58
motala@garageportexperten.se

16-17 mars hittar ni oss på Motala Expo i monter N4.
Välkomna att prata portar med oss!

Öppettider i utställningen:

Tisdag   14:00-18:00
Torsdag 12:00-16:00
Passar inte dessa öppettider? Ring så kommer vi överens om en tid som passar dig!

Vår telefonväxel är öppen:

Måndag 9.00 – 18.00
Tisdag – torsdag 9.00 – 17.00
Fredag 9.00 – 15.00

Röda dagar har utställningen och växeln stängt!

Välkommen
Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt hembesök.