Vi hjälper dig hela vägen

Från rådgivning och montering till bortforsling av den gamla garageporten – vi hjälper dig hela vägen. Ett köp hos Garageportexperten är ett tryggt köp.

1
Fritt hembesök

Vi kommer hem till dig på ett kostnadsfritt besök. Vi tar reda på hur du använder ditt garage och vilken garageport och tillbehör som passar bäst.

Boka hembesök
2
Val av port

Vilken passar dig bäst? Vi guidar dig fram till rätt garageport. Vi kan såklart specialanpassa portar efter dina önskemål.

Hitta din port
3
Offert

Vi lämnar alltid en specificerad kostnadsuppskattning. Där ser du dina olika val, alternativ och vad som ingår i din leverans.

4
Finansiering

Vi finns alltid nära dig med lokal närvaro. Du får enkelt svar på frågor och vi löser allt från montage och service till framtida underhåll av din port. Oavsett var du väljer att handla, i fysisk butik eller här i vår webshop. Vi hjälper dig. Hela vägen.

4
Montering

Låt experten göra jobbet! För dig som har köpt till montering, monterar vi nu den nya garageporten snabbt och säkert. Med en garageport monterad av oss får du en komplett CE-märkning av hela installationen samt en allriskförsäkring utan extra kostnad under de tre första åren.

CE-märkt montering
5
Bortforsling

Vi ser till att din gamla port forslas bort i samband med montaget av din nya garageport. Dessutom låter vi den gamla porten återvinnas på bästa sätt.

Mer om vår miljöpolicy